Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/736
Название: Експериментальне дослідження руху частинок сипкого середовища у робочій емності, що здійснює складний рух
Авторы: Панасюк, І. В.
Залюбовський, М. Г.
Ключевые слова: mixer
the trajectory of moving particles
the mode of the granular medium
смеситель
траектория перемещения частицы
режим движения сыпучей среды
змішувач
траєкторія переміщення частинки
режим руху сипкого середовища
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Панасюк І. В. Експериментальне дослідження руху частинок сипкого середовища у робочій емності, що здійснює складний рух [Текст] / І. В. Панасюк, М. Г. Залюбовський // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 6 (80) : Серія "Технології та дизайн". - C. 35-41.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Застосовано методи швидкісної відео зйомки руху сипкого робочого середовища крізь прозорі стінки робочої ємкості за допомогою двох відеокамер, встановлених у взаємоперпендикулярних площинах. На основі аналізу відеозаписів визначено траекторії переміщення частинки сипучого робочого середовища в робочій ємкості відносно трьох осей координат, встановлено залежність зміни режимів руху робочого середовища циліндричного барабану від частоти обертання ведучого валу машини для змішування та обробки деталей. Встановлено закономірності впливу швидкості обертання ведучого валу машини на зміну режимів руху робочого середовища та характер переміщення частинки сипкого середовища. Встановлено раціональну частоту обертання ведучого валу машини для виконання різних технологічних задач.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/736
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V80_P035-041.pdf645,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.