Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/745
Title: Розробка технологій пакетування деталей жакета жіночого з використанням елементів з поліфункціональними властивостями
Authors: Погребна, О. В.
Березненко, С. М.
Keywords: jacket for women
visco-elastic
multifunctional
antimicrobial properties
the gluing
shape stability of package
жакет женский
вязкоупругие
полифункциональные
антимикробные свойства
дублирование
формоустойчивость пакета
диапазон параметров дублирования
жакет жіночий
в’язкопружні
поліфункціональні
антимікробні властивості
дублювання
формостійкість пакету
діапазон параметрів дублювання
Issue Date: 2014
Citation: Погребна О. В. Розробка технологій пакетування деталей жакета жіночого з використанням елементів з поліфункціональними властивостями [Текст] / О. В. Погребна, С. М. Березненко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 4 (78). - C. 103-106.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Abstract: Розроблено технології пакетування деталей одягу (жакета жіночого) із використанням елементів з поліфункціональними властивостями. Дослідження в’язкопружних властивостей вихідних матеріалів проводили методами скручування, згину (консолі та в умовах температурного впливу), динамічного випробування з використанням установок: ПВМВММС, ПТ-2, ПВЖЗ, УДМ-1. Вивчено вплив параметрів дублювання (температури та часу обробки) на міцність клейового з’єднання; обрані раціональні режими процесу дублювання; визначені в’язкопружні властивості вихідних матеріалів та пакетів на їх основі; підготовлені зразки прокладкових матеріалів з додатково наданими антибактеріальними властивостями. Визначена область раціональних параметрів дублювання, що призводить до зниження енерговитрат в процесі виготовлення жакета; представлений варіант надання додаткових, а саме антибактеріальних властивостей, жакету жіночому. На основі комплексних досліджень визначені важливі для практики в’язкопружні властивості вихідних матеріалів та пакетів на їх основі.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/745
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра моди та стилю (МС)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V78_P103-106.pdf220,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.