Please use this identifier to cite or link to this item: http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/747
Title: Сучасні комп`ютерні технології моделювання та пошиву одягу як засіб підвищення конкурентноспроможності підприємств
Authors: Єфременкова, Н. А.
Байдак, Т. В.
Keywords: конкурентоспроможність продукції
3D моделювання одягу
трьохмірне проектування
віртуальне примірювання одягу
конкурентоспособность продукции
3D моделирование одежды
трехмерное проектирование
виртуальная примерка одежды
competitiveness of products
3D clothing design
3D design
virtual try-on
Issue Date: 2014
Citation: Єфременкова Н. А. Сучасні комп`ютерні технології моделювання та пошиву одягу як засіб підвищення конкурентноспроможності підприємств [Текст] / Н. А. Єфременкова, Т. В. Байдак // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 4 (78). - C. 110-117.
Abstract: Стаття має за мету визначення ефективних шляхів впровадження інноваційних технологій моделювання та пошиву одягу. Дослідження шляхів підвищення конкурентоспроможності продукції швейних підприємств базувалось на використанні загальнонаукових методів дослідження, таких як спостереження, опис; теоретичних, таких як аналіз, узагальнення, систематизація, класифікація. Визначено чинники ефективності використання сучасних комп’ютерних технологій, необхідність втілення системи трьохмірного проектування для появи конструкцій нового покоління, для розробки конструкцій одягу, що відповідають високому рівню якості. Запропоновано використання фото-дигітайзера замість дошки-дигітайзера для введення лекал швейних виробів в пам'ять комп’ютера. Практична значимість використання системи трьохмірного проектування одягу полягає в максимальному рівні задоволення потреб споживачів.
URI: http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/747
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Секція "Технологій легкої промисловості"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V78_P110-117.pdf235.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.