Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7488
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дудко, П. М. | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-09T09:38:56Z | - |
dc.date.available | 2017-10-09T09:38:56Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Дудко, П. М. Переваги від впровадження системи HACCP на підприємствах харчової промисловості України / П. М. Дудко // Економіка, фінанси і управління в XXI столітті: аналіз тенденцій та перспективи розвитку : зб. тез міжнар.наук.-практ. конф. (21 березня, 2017 р., м. Київ). - К. : Фінансова рада України, 2017. - Т. 2. - С. 69-71. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7488 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Фінансова рада України | uk |
dc.title | Переваги від впровадження системи HACCP на підприємствах харчової промисловості України | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра підприємництва та бізнесу | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2017-03-21 | - |
local.conference.name | Економіка, фінанси і управління в XXI столітті: аналіз тенденцій та перспективи розвитку | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Актуальні проблеми соціально-економічного розвитку України на сучасному етапі | uk |
Располагается в коллекциях: | Економіка, фінанси і управління в XXI столітті: аналіз тенденцій та перспективи розвитку Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
20170321_EconFinance_V2_P069-071.pdf | 57,07 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.