Please use this identifier to cite or link to this item: http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/772
Title: Основні тенденції ринку громадського харчування
Authors: Савенко, Ю. М.
Keywords: ринок громадського харчування
конкурентоспроможність
підприємство
STP-маркетинг
рынок общественного питания
конкурентоспособность
предприятие
STP-маркетинг
Public Aliment Market
competitiveness
enterprise
STP-marketing
Issue Date: 2014
Citation: Савенко Ю. М. Основні тенденції ринку громадського харчування [Текст] / Ю. М. Савенко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 4 (78). - C. 31-37.
Abstract: Виявлено проблеми та тенденції сучасного ринку громадського харчування та їх вплив на конкурентоспроможність та прибутковість підприємств. Використані загальнонаукові та спеціальні методи дослідження, як аналіз, синтез, порівняння, групування, аналіз рядів динаміки. У ході дослідження ринку виявлено зовнішні фактори, які зменшують конкурентоспроможність та відповідно прибуток й ефективність діяльності підприємства. Надані пропозиції напрямів підвищення конкурентоспроможності підприємств з метою підвищення прибутку. Виявлена можливість досягнення високих показників прибутковості та уникнення втрат прибутку.
URI: http://er.knutd.com.ua/handle/123456789/772
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V78_P031-037.pdf327.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.