Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/798
Название: Проблеми та перспективи надання автономності вищим навчальним закладам
Авторы: Бугас, Н. В.
Бугас, В. В.
Ключевые слова: professional education
higher vocational education
labor market
educational policy
профессиональное образование
системы высшего профессионального образования
рынок труда
образовательная политика
професійна освіта
системи вищої професійної освіти
ринок праці
освітня політика
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Бугас Н. В. Проблеми та перспективи надання автономності вищим навчальним закладам [Текст] / Н. В. Бугас, В. В. Бугас // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф. "Ефективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти України", 2 жовтня 2015 р. - 2015. - Спец. вип. : Серія "Економічні науки". - C. 281-289.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Визначено основні проблеми та перспективи надання автономності вищим навчальним закладам та підвищення якісного рівня діяльності системи вищої професійної освіти в Україні. Дослідження шляхів досягнення високого рівня якості підготовки фахівців та їх конкурентоспроможності на вітчизняному та європейському ринках праці базувалось на використанні загальнонаукових методів дослідження, таких як спостереження, опис; теоретичних, таких як узагальнення, систематизація, класифікація. У ході дослідження визначено процес формування освітньої політики як найважливішої складової політики держави, інструменти підвищення темпів соціально-економічного та науково-технічного розвитку. Досліджено процес ефективного використання кадрового потенціалу та його конкурентоспроможності на вітчизняному та європейському ринках праці. В результаті проведеного дослідження було визначено та обґрунтовано необхідність надання автономії вищим навчальним закладам та створення сучасних механізмів забезпечення якості у вищій освіті та обґрунтовано необхідність подальшого зближення вищої професійної освіти з наукою як найважливішої передумови поліпшення якості освіти.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/798
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
Располагается в коллекциях:Вісник КНУТД
Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)
Ефективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти України

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V90sp_P281-289.pdf281,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.