Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/817
Назва: Складові інтелектуального капіталу в економіці знань
Автори: Чубукова, О. Ю.
Жарінова, А. Г.
Ключові слова: knowledge
information
creativity
knowledge economy
знания
информация
креативность
экономика знаний
знання
інформація
креативність
економіка знань
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Чубукова О. Ю. Складові інтелектуального капіталу в економіці знань [Текст] / О. Ю. Чубукова, А. Г. Жарінова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну : матеріали V міжнар. наук.-практ. конф. "Ефективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти України", 2 жовтня 2015 р. - 2015. - Спец. вип. : Серія "Економічні науки". - C. 55-61.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Використані загальнонаукові методи: аналізу та синтезу для розкриття сутності інтелектуального капіталу, порівняльний метод для виявлення складових інтелектуального капіталу, метод узагальнення для визначення головних аспектів інтелектуального капіталу у формуванні економіки знань. В результаті проведеного дослідження було проаналізовано сутність інтелектуального капіталу і такі його складові як «знання», «інформація» та «креативність», які було визначено факторами, що впливають на розбудову економіки знань. Запропоновано підхід до трактування понять «знання», «інформація», «креативність» у їх взаємозв’язку для виявлення потенціальних факторів розбудови економіки знань. Розкриті сутність і особливості понять «знання», «інформація», «креативність». Проаналізовані основні фактори, що дозволяє визначити роль і місце перерахованих складових інтелектуального капіталу в сучасній економіці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/817
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну
Розташовується у зібраннях:Вісник КНУТД
Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД)
Ефективність організаційно-економічного механізму інноваційного розвитку вищої освіти України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V90sp_P055-061.pdf266,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.