Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/865
Название: Аналіз структурних невідповідностей між попитом на робочу силу та її пропозицією
Авторы: Добренко, О. О.
Ключевые слова: demand
supply
equilibrium labor market skills of workers
спрос
предложение
сбалансированность рынка труда
квалификация рабочих
попит
пропозиція
збалансованість ринку праці
кваліфікація робітників
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Добренко О. О. Аналіз структурних невідповідностей між попитом на робочу силу та її пропозицією [Текст] / О. О. Добренко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 5 (79). - C. 133-138.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): В статті проаналізовано становище професійного ринку праці щодо пропозиції та попиту на робочу силу. Досліджені структурні невідповідності між попитом на робочу силу та її пропозицією окремих професій і спеціальностей. З’ясовано, що вирішення проблеми укомплектування вакансій для висококваліфікованих працівників ускладнюється внаслідок низьких якісних характеристик значної кількості вільних робочих місць, зокрема, низького рівня заробітної плати. Зроблений аналіз рівня працевлаштування громадян за розділами класифікації професій, в тому числі, за рівнем освіти. Досліджено, що внаслідок незбалансованої системи щодо розвитку вищої освіти в Україні професійний ринок праці не відповідає попиту роботодавців на кваліфіковану робочу силу з таких професій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/865
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V79_P133-138.pdf251,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.