Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
русский
English
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Електронний архів КНУТД
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Загальноуніверситетські колекції
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти КНУТД
Коледж мистецтв та дизайну КНУТД
Матеріали наукових конференцій та семінарів КНУТД
Періодичні видання КНУТД
Автореферати та дисертації
Винахідницька діяльність
Матеріали наукових конференцій та семінарів
Навчально-методичні видання
Наукові видання (Монографії)
Наукові публікації (статті)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 21-30 из 54.
назад
1
2
3
4
5
6
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2017
Оцінка якості продукції
Зенкін, А. С.
;
Опанасенко, А. І.
;
Агибалова, А. Ю.
2017
Использование контрольных карт шухарта для анализа стабильности процесса производства одежды
Булгару, В.
;
Кочорва, О.
2016
Економічне обґрунтування вибору технологічного обладнання підприємств легкої промисловості
Макатьора, Д. А.
;
Лісун, Я. В.
июн-2017
Підходи до побудови концепції нагляду за якістю фінансової звітності підприємства
Безверхий, К. В.
2017
Аналіз способів надання мікробіологічної стійкості матеріалам в процесі виготовлення взуття
Фурса, Т. М.
;
Гречаник, Ю. В.
2017
The research of factors affecting the development of higher educational establishments in Ukraine
Kharchenko, Tetiana O.
;
Horlatova, O. M.
2017
Методика обліку виробничих запасів
Зінченко, О. В.
;
Сайко, К. І.
2015
Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника
Себко, В. В.
;
Здоренко, В. Г.
;
Петухова, К. О.
;
Мінкова, А. К.
2017
Сертифікація готельно-ресторанного бізнесу за вимогами стандарту HRS 32001: 2008
Хімічева, Г. І.
;
Кальченко, І. А.
2015
Методика проведення експертизи технологічних процесів легкої промисловості
Защепкіна, Н. М.
Просмотр
Автор
6
Бабич, А. І.
2
Бабина, Тетяна Геннадіївна
2
Баула, О. П.
2
Безверхий, К. В.
2
Бондаренко, Світлана Михайлівна
2
Защепкіна, Н. М.
2
Зенкін, М. А.
2
Лісун, Я. В.
2
Єршова, О. П.
1
Horlatova, O. M.
.
дальше >
Тема
31
качество
23
quality
6
попит
6
сегментація
5
demand
5
маркетингові дослідження
5
ринок взуття
5
споживчі переваги
4
конкурентоспособность
4
конкурентоспроможність
.
дальше >
по дате выпуска
29
2017
9
2016
6
2015
6
2014
2
2013
2
2012