Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний архів КНУТД
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Загальноуніверситетські колекції
Наукові публікації (статті)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 24.
назад
1
2
3
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
січ-2018
Розвиток управлінських навичок керівника з метою підвищення конкурентоспроможності організації
Безус, П. І.
;
Білодід, К. С.
2012
Теоретичні основи конкурентних переваг підприємства
Войтенко, А. П.
;
Бондаренко, Світлана Михайлівна
2016
Брендинг і бренд-білдінг як найважливіші інструменти в конкуренції на ринку освітніх послуг
Плисенко, Г. П.
2017
Особливості формування та підвищення конкурентного потенціалу промислових підприємств у контексті інтеграційних процесів функціонування
Нижник, О. В.
2015
Управління конкурентоспроможністю підприємства в нестабільному ринковому середовищі
Бугас, Н. В.
;
Босецька, Олена
2016
Основні напрями підвищення конкурентоспроможності автосервісного підприємства
Крахмальова, Н. А.
;
Качур, Т. А.
2012
Легка промисловість: сучасний стан та перспективи розвитку в умовах інтеграції України до ЄС
Бреус, Світлана Василівна
гру-2017
Принципи корпоративної соціальної відповідальності як фактор формування конкурентних переваг організації
Харченко, Т. О.
;
Вєдєніна, К. П.
2023
The genesis of the essence and components of strengthening the competitiveness of products of enterprises of the flour milling industry at the current stage of development
Babaev, I. O.
2022
Methodological bases for evaluating the competitiveness of products of enterprises in the flour industry
Babaev, I. O.
Перегляд
Автор
7
Бондаренко, Світлана Михайлівна
3
Babaev, I. O.
2
Бреус, Світлана Василівна
2
Невмержицька, С. М.
1
Баришполь, Наталія Станіславівна
1
Безус, П. І.
1
Бокій, В. І.
1
Босецька, Олена
1
Бугас, Василь Валерійович
1
Бугас, Н. В.
.
далі >
Тема
21
competitiveness
14
competitive advantages
14
конкурентные преимущества
13
конкурентоспособность
8
competitive advantage
5
competition
5
конкуренція
4
підприємство
3
конкуренция
2
competitive strategy
.
далі >
за датою випуску
3
2020 - 2023
20
2010 - 2019
1
2001 - 2009