Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9129
Название: Зміни фізико-хімічних характеристик харчових волокон під впливом СВЧ обробки
Авторы: Деркач, Тетяна Михайлівна
Антипова, А. Ю.
Ключевые слова: фізико-хімічні характеристики речовин
СВЧ
харчові волокна
Дата публикации: 2017
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Антипова А. Ю. Зміни фізико-хімічних характеристик харчових волокон під впливом СВЧ обробки / А. Ю. Антипова ; наук. кер. Т. М. Деркач // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 576-577.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9129
Располагается в коллекциях:Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД)
Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NRMSE2017_V1_P576-577.pdf549,25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.