Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/988
Название: Обґрунтування виробничої стратегії підприємства та заходів щодо її реалізації
Авторы: Авдєєва, Ю. С.
Бокій, В. І.
Ключевые слова: production strategy
functional strategy
life cycle enterprise
competitive advantages
производственная стратегия
функциональная стратегия
стадии жизненного цикла предприятия
конкурентные преимущества
виробнича стратегія
функціональна стратегія
стадії життєвого циклу підприємства
конкурентні переваги
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Авдєєва Ю. С. Обґрунтування виробничої стратегії підприємства та заходів щодо її реалізації [Текст] / Ю. С. Авдєєва, В. І. Бокій // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 1 (75). - C. 181-186.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Краткий осмотр (реферат): Для вивчення і узагальнення теоретичних основ обґрунтування виробничої стратегії підприємства та уточнення понятійного апарату використано такі методи: діалектичний, метод індукції, дедукції, структурно-логічного та семантичного аналізу. У статті розглянуто позиції науковців щодо сутності виробничої стратегії, її взаємозв’язку із загальною та функціональними стратегіями підприємства. Обґрунтовано віднесення виробничої стратегії до комплексної стратегії підприємства, яка впливає і визначає усі сфери його виробничо-господарської та фінансово-економічної діяльності. Запропоновано методичні рекомендації з обґрунтування вибору виробничих стратегій. Досліджено специфічний зв’язок виробничої стратегії з життєвим циклом підприємства та визначено вплив такого циклу на стратегічний набір. Практична значимість полягає в тому, що запропоновані підходи можуть бути використані як база для подальшого дослідження виробничої стратегії та заходів щодо її реалізації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/988
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
V75_P181-186.pdf279,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.