Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний архів КНУТД
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Загальноуніверситетські колекції
Інститут інженерії та інформаційних технологій (ІІІТ)
Інститут комп'ютерних технологій та дизайну (ІКТД)
Інститут права та сучасних технологій (ІПСТ)
Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій (ННІККІ)
Науково-дослідний інститут економіки
Науково-технічна бібліотека
Факультет дизайну (Д)
Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій (МКТ)
Факультет мистецтв і моди (ММ)
Факультет управління та бізнес-дизайну (ФУБД)
Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій (ХБТ)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 71-77 зі 77.
назад
1
...
5
6
7
8
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2015
Виставковий дизайн: визначення, структура, сфера застосування
Овчарек, В. Є.
;
Омельченко, Г. В.
2016
Стимулювання студентів до навчання як один з чинників конкурентоспроможності вищого навчального закладу
Діденко, Є. О.
2016
Конкурентна політика вищого навчального закладу
Денисенко, М. П.
;
Бобровник, А.
2014
Аналітичні методи оцінювання та прогнозування рівня якості швейних виробів
Савчук, Н. Г.
;
Іокст, Н. В.
2014
Конкурентоспроможність продукції хлібопекарської галузі України
Бокій, О. В.
2017
Методика діагностики технологічного рівня виробничих процесів на підприємстві
Макатьора, Д. А.
2017
Маркетингові стратегії підприємства ресторанного бізнесу як основа забезпечення його конкурентоспроможності
Крахмальова, Н. А.
;
Копачевська, О. М.
Перегляд
Автор
8
Діденко, Є. О.
4
Крахмальова, Н. А.
3
Бондаренко, Світлана Михайлівна
3
Геселева, Н. В.
3
Харченко, Т. О.
2
Goncharenko, I. M.
2
Безус, П. І.
2
Бреус, Світлана Василівна
2
Бєляєва, Н. С.
2
Ганущак-Єфіменко, Л. М.
.
далі >
Тема
69
конкурентоспроможність
59
конкурентоспособность
12
конкурентні переваги
10
competitive advantage
10
management
10
управління
9
competition
9
конкурентные преимущества
9
конкуренція
8
efficiency
.
далі >
за датою випуску
28
2017
14
2016
9
2015
9
2014
8
2013
9
2012