Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
русский
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний архів КНУТД
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Загальноуніверситетські колекції
Інститут інженерії та інформаційних технологій (ІІІТ)
Інститут комп'ютерних технологій та дизайну (ІКТД)
Інститут права та сучасних технологій (ІПСТ)
Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій (ННІККІ)
Науково-дослідний інститут економіки
Науково-технічна бібліотека
Факультет дизайну (Д)
Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій (МКТ)
Факультет мистецтв і моди (ММ)
Факультет управління та бізнес-дизайну (ФУБД)
Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій (ХБТ)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-6 зі 6.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
гру-2020
Сучасні підходи до управління конкурентоспроможністю підприємства
Бондаренко, Світлана Михайлівна
;
Бодько, Єлізавета Сергіївна
2020
Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємства
Бєлялов, Т. Е.
;
Демченко, Марія Андріївна
2023
The genesis of the essence and components of strengthening the competitiveness of products of enterprises of the flour milling industry at the current stage of development
Babaev, I. O.
2023
Аналіз конкурентних переваг підприємства
Невмержицька, С. М.
;
Потапчук, Ольга Ігорівна
2022
Methodological bases for evaluating the competitiveness of products of enterprises in the flour industry
Babaev, I. O.
2022
The main factors of influence on the competitiveness of products of enterprises of the flour industry
Babaev, I. O.
Перегляд
Автор
3
Babaev, I. O.
1
Бодько, Єлізавета Сергіївна
1
Бондаренко, Світлана Михайлівна
1
Демченко, Марія Андріївна
1
Потапчук, Ольга Ігорівна
Тема
4
competitive advantages
4
competitiveness
3
конкуренція
2
продукція підприємств борошномель...
1
assessment methods
1
competition
1
competitive positions on the market
1
competitive potential
1
constancy
1
economic development
.
далі >
за датою випуску
2
2023
2
2022
2
2020