Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10376
Назва: Визначення вмісту біологічно активних речовин групи флавоноїдів в екстракті з лушпиння цибулі
Автори: Куришко, Г. Г.
Попова, М. Е.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Київський національний універститет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Куришко Г. Г. Визначення вмісту біологічно активних речовин групи флавоноїдів в екстракті з лушпиння цибулі / Г. Г. Куришко, М. Е. Попова // KyivPharma-2017. Фармакологія та фармацевтична технологія в забезпеченні активного довголіття : збірник наукових праць III Міжнародної науково-практичної конференції (8 грудня 2017 р., м. Київ) / під заг. ред. В. В. Страшного. – Київ : КНУТД, 2017. – С. 76-83.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10376
ISBN: 978-617-7506-01-9
Розташовується у зібраннях:Кафедра промислової фармації (ПФ)
KyivPharma-2017. Фармакологія та фармацевтична технологія в забезпеченні активного довголіття

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pharma2017_P076-083.pdf869,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.