Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1079
Назва: Вдосконалення маркетингової діяльності підприємств ресторанного бізнесу
Автори: Явнікова, М. О.
Хоменко, О. І.
Ключові слова: catering
market conditions
marketing activities
ресторанный бизнес
состояние рынка
маркетинговая деятельность
ресторанний бізнес
стан ринку
маркетингова діяльність
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Явнікова М. О. Вдосконалення маркетингової діяльності підприємств ресторанного бізнесу [Електронний ресурс] / М. О. Явнікова, О. І. Хоменко // Технології та дизайн. - 2014. - № 3 (12). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_3_17.
Source: Технології та дизайн
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено особливості маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного бізнесу. Розглянуто сучасний стан ресторанного ринку України та специфіка маркетингу на підприємствах цієї сфери бізнесу. Результати дослідження цього ринку подано у статті.
В статье исследованы особенности маркетинговой деятельности на предприятиях ресторанного бизнеса. Рассмотрено современное состояние ресторанного рынка Украины и специфика маркетинга на предприятиях этой сферы бизнеса. Результаты исследования этого рынка представлены в статье.
The article investigates the characteristics of marketing activities in enterprises restaurant business. The present state of the restaurant market in Ukraine and specific marketing enterprises of this business. The results of this market research presented in the article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1079
http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_3_17
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну
Розташовується у зібраннях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)
Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
td_2014_N3_17.pdf136,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.