Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13885
Название: | Управління якістю і безпекою харчових напівфабрикатів |
Авторы: | Зенкін, М. А. Павлучинська, О. В. |
Ключевые слова: | якість безпека харчова продукція ISO 9001:2015 ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT) |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Павлучинська О. В. Управління якістю і безпекою харчових напівфабрикатів / О. В. Павлучинська ; наук. кер. М. А. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 281-282. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13885 |
Располагается в коллекциях: | Мехатронні системи і комп'ютерні технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2019_V2_P281-282.pdf | 300,08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.