Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13885
Назва: Управління якістю і безпекою харчових напівфабрикатів
Автори: Зенкін, М. А.
Павлучинська, О. В.
Ключові слова: якість
безпека
харчова продукція
ISO 9001:2015
ДСТУ ISO 22000:2007 (ISO 22000:2005, IDT)
Дата публікації: 2019
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Павлучинська О. В. Управління якістю і безпекою харчових напівфабрикатів / О. В. Павлучинська ; наук. кер. М. А. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 281-282.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13885
Розташовується у зібраннях:Мехатронні системи і комп'ютерні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2019_V2_P281-282.pdf300,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.