Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1558
Title: Вплив пілінгування на зміну естетичних показників трикотажних виробів в процесі експлуатації
Authors: Івасенко, М. В.
Баранова, Т. М.
Keywords: intensity of the pilling
interlacings of knittings fabrics
structure of yarn and type of treatment
topography of loading
интенсивность пиллингуемости
переплетения трикотажных полотен
структура пряжи и вид обработки
топография нагрузки
інтенсивність пілінгування
переплетення трикотажних полотен
структура пряжі і вид обробки
топографія навантаження
Issue Date: 2013
Citation: Івасенко М. В. Вплив пілінгування на зміну естетичних показників трикотажних виробів в процесі експлуатації [Електронний ресурс] / М. В. Івасенко, Т. М. Баранова // Технології та дизайн. - 2013. - № 2 (7).
Source: Технології та дизайн
Abstract: У статті проаналізовано фактори, що спричиняють пілінгування трикотажних полотен та виробів в процесі експлуатації; надано рекомендації щодо вибору сировини та виду переплетень трикотажних полотен з метою зниження показника пілінгування.
В статье проанализированы факторы, провоцирующие пиллингуемость трикотажных полотен и изделий в процессе эксплуатации; представлены рекомендации по выбору сырья и вида переплетений трикотажных полотен с целью снижения показателя пиллингуемости.
Factors are analysed in the article, provoking the pilling of knittings fabrics and wares in the process of exploitation; presented recommendation on the choice of raw material and type of interlacings of knittings fabrics with the purpose of decline of index of the pilling.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1558
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра ергономіки і дизайну
Appears in Collections:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)
Кафедра моди та стилю (МС)
Кафедра технології моди (ТМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
td_2013_N2_03.pdf391,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.