Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16305
Назва: Technological aspects of deproteinized calf blood hemoderivative preparation
Автори: Popova, Mariia
Saliy, O. O.
Godovskiy, Aleksey
Ключові слова: blood defibrinization
deproteinized calf blood hemoderivative
ultrafiltration
Дата публікації: бер-2020
Видавництво: Vilnius University
Бібліографічний опис: Popova M. Technological aspects of deproteinized calf blood hemoderivative preparation / M. Popova, O. O. Saliy, A. Godovskiy // Open readings 2020 : 63RD International conference for students of physics and natural sciences : abstracts book, March 17-20, 2020, Vilnius, Lithuania. – Vilnius : Vilnius University, 2020. – P. 527.
Короткий огляд (реферат): The active substance, deproteinized calf blood hemoderivative (DCBH), is a mixture of natural substances such as inorganic electrolytes – chlorides, sodium, potassium, calcium, magnesium ions, nitrogen compounds and organic substances – glucose, acetates, lactates, amino acids, peptides, nucleosides, glycosphingolipids, and other metabolic products [1]. Despite a sufficient number of cattle, Ukraine does not have its own technology for the production of DCBH. The technological aspects of obtaining DCBH for the purpose of further industrial production have been studied. Thus, a deproteinized calf blood derivative has been obtained for the subsequent studies of its low molecular weight fractions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16305
Faculty: Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій
Department: Кафедра промислової фармації
Розташовується у зібраннях:Кафедра промислової фармації (ПФ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Open_readings_2020_p527.pdf806,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.