Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17761
Назва: Competencies of restaurant staff
Автори: Budiakova, Olena
Ключові слова: готельно-ресторанний бізнес
Дата публікації: жов-2020
Видавництво: Oktan-Print s.r.o.
Бібліографічний опис: Budiakova O. Competencies of restaurant staff / O. Budiakova // Food additives. Healthy man and human patient diet : proceedings of IХ International scientific and practical internet conference, Prague, October 23, 2020. – Prague, Oktan-Print s.r.o., 2020. – P. 242-243.
Короткий огляд (реферат): The problem of competence of restaurant staff is very relevant, including because it has not received wide coverage in scientific publications. Today the market of restaurant services is not an easy situation. There is an increase in competition, lack of customers due to lower incomes, rising prices for products. In addition, due to the COVID-19 pandemic, quarantine was introduced, which directly affected the closure of restaurants and the inability to work due to restrictions, which led to a decrease in the profitability of restaurants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17761
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра економіки та сфери обслуговування
Розташовується у зібраннях:Кафедра смарт-економіки (СЕ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Budiakova_242-243.pdf116,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.