Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18232
Название: | Проблеми використання генетично модифікованих продуктів |
Авторы: | Василенко, Євгенія Юріївна Бабенко, О. В. |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Василенко Є. Ю. Проблеми використання генетично модифікованих продуктів / Є. Ю. Василенко, О. В. Бабенко // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей VI Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 6 квітня 2021 р. / за заг. ред. Ю. А. Бондарчук. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 69-71. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18232 |
Faculty: | Інститут права та сучасних технологій |
Department: | Кафедра філології та перекладу |
Располагается в коллекциях: | Кафедра філології та перекладу (ФП) Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ITPF2021_P069-071.pdf | 588,42 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.