Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22830
Название: | Готельно-ресторанний бізнес України: реалії та перспективи розвитку |
Другие названия: | Hotel and restaurant business in Ukraine: realities and prospects for development |
Авторы: | Нишенко, О. В. |
Ключевые слова: | бізнес готельно-ресторанна справа готелі ресторани послуги тенденції розвиток індустрія гостинності воєнний стан business hotel and restaurant business hotels restaurants services trends development hospitality industry martial law |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Нишенко О. В. Готельно-ресторанний бізнес України: реалії та перспективи розвитку / О. В. Нишенко // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали IIІ Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 17 листопада 2022 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 154-160. |
Краткий осмотр (реферат): | У статті проаналізовано економічні показники діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу, зокрема кількість діючих суб’єктів господарювання, кількість зайнятих працівників, обсяг реалізованих послуг. Охарактеризовано фактори, які впливають на діяльність підприємств в умовах воєнного стану. Окреслено шляхи збереження та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах сьогодення. The article analyzes the economic indicators of the hotel and restaurant business, in particular, the number of active business entities, the number of employees, and the volume of services provided. Factors affecting the activities of enterprises under martial law are characterized. The ways of preservation and development prospects of the hotel and restaurant business in today's conditions are outlined. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22830 |
Располагается в коллекциях: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatyka2022_V2_P154-160.pdf | 960,27 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.