Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22859
Название: | Особливості технологічної обробки солом'яного кашкету |
Другие названия: | Features of technological processing of straw cap |
Авторы: | Грима, Анастасія Арабулі, А. Т. |
Ключевые слова: | солом'яний кашкет головний убір технологія обробки |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Грима А. Особливості технологічної обробки солом'яного кашкету / А. Грима, А. Т. Арабулі // Збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 20 жовтня 2022 року. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 79-80. |
Краткий осмотр (реферат): | Мета роботи – вдосконалення технологічної обробки виготовлення солом'яного кашкету. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22859 |
Располагается в коллекциях: | Кафедра моди та стилю (МС) KyivTex&Fashion |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
KyivTex&Fashion_2022_P079-080.pdf | 680,35 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.