Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23821
Title: Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Нишенко, О. В.
Keywords: крос-культура
комунікації
проєкт
менеджмент
готельно-ресторанний бізнес
індустрія гостинності
Issue Date: 2023
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Нишенко О. В. Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу / О. В. Нишенко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 151-153.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23821
Appears in Collections:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
INORKKI_2023_P151-153.pdf290,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.