Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23972
Название: Підходи до контролю та управління якістю кондитерської продукції
Авторы: Чернявська, І. М.
Пенцов, Д. І.
Дата публикации: 2023
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Пенцов Д. І. Підходи до контролю та управління якістю кондитерської продукції / Д. І. Пенцов ; наук. кер. І. М. Чернявська // Домінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів, м. Київ, 30 березня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 181-182.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23972
Располагается в коллекциях:Домінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
DOMIN_2023_P181-182.pdf218,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.