Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23972
Название: | Підходи до контролю та управління якістю кондитерської продукції |
Авторы: | Чернявська, І. М. Пенцов, Д. І. |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Пенцов Д. І. Підходи до контролю та управління якістю кондитерської продукції / Д. І. Пенцов ; наук. кер. І. М. Чернявська // Домінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів, м. Київ, 30 березня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 181-182. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23972 |
Располагается в коллекциях: | Домінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
DOMIN_2023_P181-182.pdf | 218,08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.