Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23972
Title: Підходи до контролю та управління якістю кондитерської продукції
Authors: Чернявська, І. М.
Пенцов, Д. І.
Issue Date: 2023
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Пенцов Д. І. Підходи до контролю та управління якістю кондитерської продукції / Д. І. Пенцов ; наук. кер. І. М. Чернявська // Домінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів, м. Київ, 30 березня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 181-182.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23972
Appears in Collections:Домінанти соціально-економічного розвитку України у нових реаліях

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DOMIN_2023_P181-182.pdf218,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.