Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24267
Title: Сучасні підходи до організації дозвілля в закладах індустрії гостинності
Other Titles: Modern approaches to the organization of leisure time in the hospitality industry
Authors: Моргулець, О. Б.
Пушкарук, Дар'я Володимирівна
Keywords: готель
послуга
гостинність
дозвілля
персонал
обслуговування
hotel
service
hospitality
leisure
staff
service
Issue Date: 16-Jun-2023
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Пушкарук Д. В. Сучасні підходи до організації дозвілля в закладах індустрії гостинності : дипломна бакалаврська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / Д. В. Пушкарук ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2023. – 64 с.
Abstract: Роботу присвячено аналізу організації дозвілля у готелі "Radisson Blu Resort". Метою роботи є вдосконалення сучасних підходів до організації дозвілля в закладах індустрії гостинності. Об‘єктом дослідження є організація дозвілля в закладах гостинності як процес та сфера діяльності. Предметом дослідження є технології організації дозвілля в закладах гостинності та перспективи їх розвитку. У процесі написання роботи були розкриті питання поняття, сутність та завдання організації дозвілля в закладах індустрії гостинності, зокрема в готелі "Radisson Blu Resort", а також досліджено пропозиції щодо удосконалення організації дозвілля в даному готелі.
The work is devoted to the analysis of the leisure organization at the Radisson Blu Resort hotel. The purpose of the work is to improve modern approaches to the organization of leisure time in hospitality industry establishments. The object of the study is the organization of leisure time in hospitality establishments as a process and a field of activity. The subject of the study is the technology of leisure organization in hospitality establishments and prospects for their development. In the process of writing the paper, the issues of the concept, essence and tasks of leisure organization in the hospitality industry, in particular in the hotel "Radisson Blu Resort", were revealed, as well as proposals for improving the organization of leisure in this hotel were investigated.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24267
Faculty: Факультет культурних і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Appears in Collections:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Dyplom241_Pushkaruk_Morgulets.pdfКваліфікаційна бакалаврська робота1,19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.