Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25258
Название: Трансформація дизайнерів у керівників проектів, інтеграція менеджменту в дизайн-освіту
Авторы: Пасько, Оксана Миколаївна
Кравченко, Марія Сергіївна
Xing, Yusn
Ключевые слова: дизайн
менеджмент
дизайн-освіта
Дата публикации: июл-2023
Издательство: MDPC Publishing, Munich, Germany
Библиографическое описание: Пасько О. М. Трансформація дизайнерів у керівників проектів, інтеграція менеджменту в дизайн-освіту / О. М. Пасько, М. С. Кравченко, Xing Yusn // Scientific progress: innovations, achievements and prospects : рroceedings of XI International Scientific and Practical Conference, Munich, Germany, 23-25 July 2023. – MDPC Publishing, Munich, Germany, 2023. – Р. 124-128.
Краткий осмотр (реферат): Метою даного дослідження є розгляд трансформації дизайнерів у керівників проектів та ролі менеджменту у сучасній професійній діяльності дизайнерів. Основним завданням є дослідження впливу інтеграції принципів та практик менеджменту в навчальні програми дизайнерських спеціальностей на якість дизайн-освіти та підготовку студентів до ринку праці. Проаналізувавши виклики та перешкоди, що виникають при інтеграції менеджменту, а також успішні практики інших університетів та країн, ми сподіваємося зробити внесок у постійний діалог щодо збагачення навчального процесу дизайнерських спеціальностей. Для дослідження теми були використані різноманітні джерела і методи, що допомогли ретельно розглянути аспекти інтеграції менеджменту у дизайн-освіту та його вплив на студентів та професіоналів цієї галузі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25258
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра мультимедійного дизайну
Располагается в коллекциях:Кафедра мультимедійного дизайну (МД)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SCIENTIFIC-PROGRESS-INNOVATIONS-ACHIEVEMENTS-AND-PROSPECTS-23-25.07.23.pdf1,03 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.