Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25312
Назва: Удосконалення системи продажу готельного продукту в умовах діджиталізації ринку послуг на підприємстві ТОВ "Сад-Люкс"
Автори: Городянська, Лариса Володимирівна
Татаровський, Артем Андрійович
Ключові слова: готельнний продукт
послуга
споживач
товар
ринок
якість
hotel product
service
consumer
goods
market
quality
Дата публікації: вер-2023
Видавництво: Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна
Бібліографічний опис: Городянська Л. В. Удосконалення системи продажу готельного продукту в умовах діджиталізації ринку послуг на підприємстві ТОВ "Сад-Люкс" / Л. В. Городянська, А. А. Татаровський // Трансформації особистості, суспільства та ринку праці: виклики майбутнього та вплив на освіту = Transformations of personality, society and the labor market: future challenges and impact on education : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м. Харків, 20-22 вересня 2023 року. – Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2023. – С. 302. – Режим доступу: https://ekhnuir.karazin.ua/items/4308d747-baa5-4f84-9853-687aaabc62cc
Короткий огляд (реферат): В роботі проаналізовано головні структурні елементи, що створюють готельно-ресторанний продукт і своїм складним наповненням вказують на його унікальну комплексність, що включає речовинну та сервісну частини – продукцію й послугу. Також було встановлено чинники впливу на прийняття рішення про повторне та багаторазове отримання продукту готельної галузі.
In the work analyzed, the main structural elements that create a hotel-restaurant product and their complex content indicate its unique complexity, which includes material and service parts – products and services. Factors influencing the decision-making on repeated and repeated acquisition of a hotel industry product were also determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25312
Faculty: Факультет культурних і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_DEFEP_(20-22_вересня_2023_р)_Р302.pdf131,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.