Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26309
Название: Інформаційне забезпечення маркетингової діяльності
Другие названия: Information support of marketing activities
Авторы: Матюха, Микола Миколайович
Ключевые слова: облік
інформація
маркетингова діяльність
інформаційне середовище
інформаційна система маркетингу (ІСМ)
Дата публикации: мар-2024
Издательство: Полтавський державний аграрний університет
Библиографическое описание: Матюха М. М. Інформаційне забезпечення маркетингової діяльності / М. М. Матюха // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої пам’яті професора, заслуженого працівника вищої школи Дмитра Мусійовича Фесенка, м. Полтава, 28-29 березня 2024 року. – Полтава : ПДАУ, 2024. – С. 293-295.
Краткий осмотр (реферат): У сучасних умовах будь-якому підприємству необхідна добре налагоджена система збору інформації про внутрішнє та зовнішнє ділове середовище, що дозволяє чуйно реагувати на всі його зміни, оперативно оновлювати продуктову гаму та технології, а також відстежувати динаміку потреб цільової аудиторії. Сучасне підприємство потребує системи формування ефективної інформаційної системи маркетингу (ІСМ), яка має сприяти зниженню невизначеності та ризику при розробці та виведенні нового продукту на ринок. Однак, завдання створення ІСМ у сучасних умовах господарювання висуває набагато складніші завдання для традиційних існуючих ринків, оскільки доводиться обробляти великі масиви інформації. Крім того, слід враховувати вартість обробки та зберігання інформації, її актуальність та інші якісні показники.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26309
Faculty: Факультет управління та бізнес-дизайну
Department: Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матюха_репозитарій.pdf1,29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.