Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26309
Назва: Інформаційне забезпечення маркетингової діяльності
Інші назви: Information support of marketing activities
Автори: Матюха, Микола Миколайович
Ключові слова: облік
інформація
маркетингова діяльність
інформаційне середовище
інформаційна система маркетингу (ІСМ)
Дата публікації: бер-2024
Видавництво: Полтавський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Матюха М. М. Інформаційне забезпечення маркетингової діяльності / М. М. Матюха // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої пам’яті професора, заслуженого працівника вищої школи Дмитра Мусійовича Фесенка, м. Полтава, 28-29 березня 2024 року. – Полтава : ПДАУ, 2024. – С. 293-295.
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах будь-якому підприємству необхідна добре налагоджена система збору інформації про внутрішнє та зовнішнє ділове середовище, що дозволяє чуйно реагувати на всі його зміни, оперативно оновлювати продуктову гаму та технології, а також відстежувати динаміку потреб цільової аудиторії. Сучасне підприємство потребує системи формування ефективної інформаційної системи маркетингу (ІСМ), яка має сприяти зниженню невизначеності та ризику при розробці та виведенні нового продукту на ринок. Однак, завдання створення ІСМ у сучасних умовах господарювання висуває набагато складніші завдання для традиційних існуючих ринків, оскільки доводиться обробляти великі масиви інформації. Крім того, слід враховувати вартість обробки та зберігання інформації, її актуальність та інші якісні показники.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26309
Faculty: Факультет управління та бізнес-дизайну
Department: Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матюха_репозитарій.pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.