Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2637
Назва: Еволюція наукових підходів до формування облікової політики підприємства
Інші назви: The evolution of scientific approaches to the formation of accounting policy
Автори: Касич, Алла Олександрівна
Онищенко, Оксана Володимирівна
Ключові слова: облікова політика
удосконалення
цілі
процес
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Касич А.О. Еволюція наукових підходів до формування облікової політики підприємства / А. О. Касич, О. В. Онищенко // Вісник Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. – Кременчук: КрНУ, 2013. – Вип. 1/2013 (78). – С. 172–180.
Source: Вісник Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського
Короткий огляд (реферат): Досліджено питання сутності поняття «облікова політика» та її роль і значення для підприємств України в сучасних умовах господарювання. На основі даних анкетного обстеження підприємств різних галузей і форм власності обґрунтовується необхідність використання облікової політики на підприємствах, її доцільність та важливість для потреб бухгалтерського обліку. Розглянуто цілі розробки облікової політики, проблеми та можливості узгодження цілей при формуванні облікової політики, нормативно-методична база та шляхи вирішення питань формування облікової політики підприємств. Проведений аналіз сучасних факторів, що впливають на формування облікової політики підприємств. Визначено, що при розгляді побудови облікової політики за системним підходом, її сутність визначається необхідністю підпорядкування облікової інформації загальним інтересам інформаційної системи підприємства, система формування облікової політики може бути представлена як сукупність потоків зовнішнього законодавчого та внутрішнього нормативно-методичного забезпечення виробничої системи щодо формування організації та технології бухгалтерського обліку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2637
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
ISSN: 2027-8263
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
172.pdf460,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.