Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3125
Назва: Напрями організаційного розвитку системи управлінського обліку
Автори: Матюха, Микола Миколайович
Ключові слова: управлінський облік
інформація
інформація
облік
Дата публікації: 25-бер-2016
Видавництво: ДП «Інформ.-аналіт. агенство»
Бібліографічний опис: Матюха М. М. Напрями організаційного розвитку системи управлінського обліку / М. М. Матюха // Розвиток системи обліку, аналізу та аудиту в Україні: теорія, методологія, організація : збірник тез доповідей учасників ХІV Всеукраїнської наукової конференції (м. Київ, 24 березня 2016 р.). — К.: ДП «Інформ.-аналіт. агенство», 2016. — С.173-176.
Короткий огляд (реферат): Одне з найважливіших завдань управління будь-якого підприємства – з максимальною віддачою використовувати наявні в його розпорядженні ресурси (не тільки матеріальні, трудові, але і структурні ємності сучасного ринку, можливості залучення кредитних ресурсів тощо). А для цього як мінімум потрібна інформація про наявність таких ресурсів, яка є базою для підготовки і прийняття управлінських рішень. Регламентований бухгалтерський облік такої цільової інформації дати не може, оскільки цільове його направлення це система періодичного формування звітних даних. Для оперативного отримання необхідних даних на підприємствах має бути створена організаційна система управлінського обліку та звітності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3125
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матюха.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.