Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3879
Название: Особливості формування інтер'єру приміщень закладів громадського харчування при університетах
Авторы: Щербак, О. В.
Заварзін, Олег Олександрович
Ключевые слова: eating at universities
advanced technology
structural changes
classification of premises catering
питание при университетах
современные технологии
структурные изменения
классификация помещений общественного питания
харчування при університетах
сучасні технології
структурні зміни
класифікація приміщень громадського харчування
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Щербак О. В. Особливості формування інтер'єру приміщень закладів громадського харчування при університетах [Електронний ресурс] / О. В. Щербак, О. О. Заварзін // Технології та дизайн. - 2016. - № 3 (20). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2016_3_11.
Source: Технології та дизайн
Краткий осмотр (реферат): Дана стаття висвітлює тему появи нових типів приміщень закладів громадського харчування при університетах. У статті аналізуються типологічні особливості закладів харчування при ВНЗ. Особлива увага в дослідженні приділена актуальним на сьогоднішній день питанням удосконалення та впровадження сучасних технологій для створення нових типів приміщень закладів громадського харчування при ВНЗ. На основі проведеного дослідження виявляється велика потреба у формуванні та розвитку принципово нових типів закладів громадського харчування при університетах.
Данная статья освещает тему появления новых типов помещений общественного питания при университетах. В статье анализируются типологические особенности общественного питания при вузах. Особое внимание в исследовании уделено актуальным на сегодняшний день вопросам совершенствования и внедрения современных технологий для создания новых типов помещений учреждений общественного питания при вузах. На основе проведенного исследования оказывается большая потребность в формировании и развитии принципиально новых типов заведений общественного питания при университетах.
This article covers the topic of new types of catering facilities at universities. This article analyzes the typological features of catering. Particular attention is paid to study important today to improvement and implementation of new technologies to create new types of catering facilities at universities. Based on the research a great need revealed for the formation and development of fundamentally new types of catering.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2016_3_11
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/3879
Располагается в коллекциях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)
Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
td_2016_N3_11.pdf1,44 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.