Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6244
Title: Проблеми формування компетентного фахівця в економічній освіті
Authors: Каткова, Т. І.
Княженко, І. І.
Issue Date: 2010
Citation: Каткова Т. І. Проблеми формування компетентного фахівця в економічній освіті [Текст] / Т. І. Каткова, І. І. Княженко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2010. - № 5 (55). - C. 132-137.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Abstract: У статті проаналізовано проблему зміни освітньої парадигми у вищій економічній освіті і розкриваються особливості компетентнісного підходу, пов'язані з посиленням практико-ориєнтованої підготовки у вищій школі. Розкривається визначення категорії компетентність в різних галузях знань і в різних наукових підходах. Розглядаються рівні формування компетенцій професійної діяльності.
В статье анализируется проблема смены образовательной парадигмы в высшем экономическом образовании и раскрываются особенности компетентностного подхода, связанные с усилением практико-ориентированной подготовки в высшей школе. Раскрывается определение категории компетентность в разных отраслях знаний и в разных научных подходах. Рассматриваются уровни формирования компетенций профессиональной деятельности.
In the article the problem of changing of educational paradigm in higher economic education is analyzed and the features of competent approach, related to strengthening of the practic-oriented preparation at higher school are opened up. Determination of category of competence in different fields of knowledge and in different scientific approaches are opened up. The levels of forming of competences of professional activity are examined.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6244
ISSN: 1813-6796
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V55_P132-137.pdf319,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.