Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6302
Название: | Оптимізація жирувально-наповнювальної композиції для шкіряного напівфабрикату |
Авторы: | Мокроусова, О. Р. Данилкович, А. Г. |
Дата публикации: | 2010 |
Библиографическое описание: | Мокроусова О. Р. Оптимізація жирувально-наповнювальної композиції для шкіряного напівфабрикату [Текст] / О. Р. Мокроусова, А. Г. Данилкович // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2010. - № 3 (53). - C. 76-82. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Краткий осмотр (реферат): | Шляхом математичного планування та багатокритеріальної оптимізації досліджено вплив емульсій природних жирів, що стабілізовані модифікованими дисперсіями бентоніту, на експлуатаційні властивості отриманих шкір. Визначено оптимальний склад жирувально-наповнювальної композиції для емульсійного жирування шкіряного напівфабрикату. Путем математического планирования и многокритериальной оптимизации изучено влияние эмульсий природных жиров и масел, стабилизированных модифицированными дисперсиями бентонита, на эксплуатационные свойства полученных кож. Установлено оптимальный состав композиции для эмульсионного жирования-наполнения кожевенного полуфабриката. By the mathematical planning and multicriterion optimization influence of emulsions of natural fats and butters, steady-state the modified dispersions of bentonite is studied, on operating properties of the got skins. Optimum composition of composition is set for emulsive zhirovaniya-filling of leather intermediate product. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6302 |
ISSN: | 1813-6796 |
Располагается в коллекциях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
V53_P076-082.pdf | 335,56 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.