Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6302
Назва: Оптимізація жирувально-наповнювальної композиції для шкіряного напівфабрикату
Автори: Мокроусова, О. Р.
Данилкович, А. Г.
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Мокроусова О. Р. Оптимізація жирувально-наповнювальної композиції для шкіряного напівфабрикату [Текст] / О. Р. Мокроусова, А. Г. Данилкович // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2010. - № 3 (53). - C. 76-82.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Шляхом математичного планування та багатокритеріальної оптимізації досліджено вплив емульсій природних жирів, що стабілізовані модифікованими дисперсіями бентоніту, на експлуатаційні властивості отриманих шкір. Визначено оптимальний склад жирувально-наповнювальної композиції для емульсійного жирування шкіряного напівфабрикату.
Путем математического планирования и многокритериальной оптимизации изучено влияние эмульсий природных жиров и масел, стабилизированных модифицированными дисперсиями бентонита, на эксплуатационные свойства полученных кож. Установлено оптимальный состав композиции для эмульсионного жирования-наполнения кожевенного полуфабриката.
By the mathematical planning and multicriterion optimization influence of emulsions of natural fats and butters, steady-state the modified dispersions of bentonite is studied, on operating properties of the got skins. Optimum composition of composition is set for emulsive zhirovaniya-filling of leather intermediate product.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6302
ISSN: 1813-6796
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V53_P076-082.pdf335,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.