Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6302
Назва: | Оптимізація жирувально-наповнювальної композиції для шкіряного напівфабрикату |
Автори: | Мокроусова, О. Р. Данилкович, А. Г. |
Дата публікації: | 2010 |
Бібліографічний опис: | Мокроусова О. Р. Оптимізація жирувально-наповнювальної композиції для шкіряного напівфабрикату [Текст] / О. Р. Мокроусова, А. Г. Данилкович // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2010. - № 3 (53). - C. 76-82. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Короткий огляд (реферат): | Шляхом математичного планування та багатокритеріальної оптимізації досліджено вплив емульсій природних жирів, що стабілізовані модифікованими дисперсіями бентоніту, на експлуатаційні властивості отриманих шкір. Визначено оптимальний склад жирувально-наповнювальної композиції для емульсійного жирування шкіряного напівфабрикату. Путем математического планирования и многокритериальной оптимизации изучено влияние эмульсий природных жиров и масел, стабилизированных модифицированными дисперсиями бентонита, на эксплуатационные свойства полученных кож. Установлено оптимальный состав композиции для эмульсионного жирования-наполнения кожевенного полуфабриката. By the mathematical planning and multicriterion optimization influence of emulsions of natural fats and butters, steady-state the modified dispersions of bentonite is studied, on operating properties of the got skins. Optimum composition of composition is set for emulsive zhirovaniya-filling of leather intermediate product. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6302 |
ISSN: | 1813-6796 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V53_P076-082.pdf | 335,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.