Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6423
Назва: Розробка технології відмочувально-зольних процесів для переробки шкур великої рогатої худоби з борушистістю
Автори: Курівчак, Я. В.
Горбачов, А. А.
Охмат, О. А.
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Курівчак Я. В. Розробка технології відмочувально-зольних процесів для переробки шкур великої рогатої худоби з борушистістю [Текст] / Я. В. Курівчак, А. А. Горбачов, О. А. Охмат // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2010. - № 1 (51). - C. 196-201.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена розробці технології відмочувально-зольних процесів переробки сировини великої рогатої худоби з яскраво вираженою борушистістю. В основу розробки нової технології покладено фізико-хімічний спосіб усунення борушистості на лицьовій поверхні шкіри за умови використання нового препарату «Антируга». В роботі досліджено зміни голини при використанні нової технології, вивчено вплив параметрів рідинних обробок на властивості голини та готової шкіри.
Статья посвящена разработке технологии отмочно-зольных процессов сырья крупного рогатого скота с ярко выраженной борушистостью. В основу разработки новой технологии положен физико-химический способ устранения борушистости на лицевой поверхности кожи при условии использования нового препарата «Антируга». В работе исследовано изменение голья при использовании новой технологии, изучено влияние параметров жидкостных обработок на свойства голья и готовой кожи.
Article is devoted working out of technology of soaking processes of raw materials of large horned livestock with strongly pronounced wrinkles. The physical and chemical way of elimination is put in a basis of working out new technology wrinkles on an obverse surface of a skin under condition of use of new preparation «Antiruga». In work change offal is investigated at use of new technology, influence of parametres of liquid processings on properties offal and a ready skin is studied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6423
ISSN: 1813-6796
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V51_P196-201.pdf339,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.