Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6739
Назва: Вплив механохімічної активації на антикорозійні властивості водного екстракта шкаралупи волоського горіха
Автори: Ліпатов, С. Ю.
Ключові слова: відходи харчової промисловості
антикорозійний захист
шкаралупа кісточкових матеріалів
лакофарбові покриття
Дата публікації: 2017
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Ліпатов С. Ю. Вплив механохімічної активації на антикорозійні властивості водного екстракта шкаралупи волоського горіха / С. Ю. Ліпатов // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. (15 червня 2017 р., м. Київ) / відп. за вип. М. А. Зенкін. - К. : КНУТД, 2017. - С. 181-182.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6739
Розташовується у зібраннях:Мехатронні системи: інновації та інжиніринг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MSIE2017_P181-182.pdf389,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.