Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6825
Назва: Дослідження фізико-механічних характеристик шкіряних матеріалів в процесі виготовлення та експлуатації взуття
Автори: Долженко, М. В.
Гаркавенко, С. С.
Бабич, А. І.
Ключові слова: deformation
elongation
characteristics
flexibility
fixed
shape
leather
product
деформация
удлинение
характеристика
гибкость
фиксация
форма кожа
изделие
деформація
видовження
характеристика
гнучкість
фіксація
форма
шкіра
виріб
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Долженко М. В. Дослідження фізико-механічних характеристик шкіряних матеріалів в процесі виготовлення та експлуатації взуття [Електронний ресурс] / М. В. Долженко, С. С. Гаркавенко, А. І. Бабич // Технології та дизайн. - 2017. - № 2 (23). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2017_2_10.
Source: Технології та дизайн
Короткий огляд (реферат): Досліджено процеси формоутворення заготовок взуття, яке було у використанні при зміні форми і фасону виробу. Зпрогнозовано забезпечення високої формостійкості взуття з верхом із натуральних шкір при багаторазовому формуванні на колодках різних фасонів і форм.
Исследованы процессы формообразования заготовок обуви, бывшие в употреблении при изменении формы и фасона изделия. Спрогнозировано обеспечения высокой формоустойчивости обуви с верхом из натуральных кож при многократном формировании на колодках различных фасонов и форм.
The processes shaping pieces of shoes were discovered, which were in use by changing the shape and style of the product. High shape stability shoe uppers genuine leather is provided by the formation of multiple stocks in different styles and shapes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6825
http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2017_2_10
ISSN: 2304-2605
Розташовується у зібраннях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
td_2017_N2_10.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.