Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6943
Title: Оптимізація процесу волокноутворення в нанонаповнених сумішах поліпропілен/співполіамід
Authors: Резанова, В. Г.
Цебренко, М. В.
Цебренко, І. О.
Мельник, І. А.
Issue Date: 2009
Citation: Оптимізація процесу волокноутворення в нанонаповнених сумішах поліпропілен/співполіамід [Текст] / В. Г. Резанова, М. В. Цебренко, І. О. Цебренко, І. А. Мельник // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2009. - № 2 (46). - C. 83-89.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Abstract: З використанням методу математичного моделювання досліджено вплив добавок нанорозмірного кремнезему на реологічні властивості та процеси структуроутворення в сумішах поліпропілен/співполіамід. Визначено оптимальний склад суміші щодо волокноутворення поліпропілену в матриці співполіаміду та параметрів її переробки.
С использованием метода математического моделирования исследовано влияние добавок наноразмерного кремнезема на реологические свойства и процессы структурообразования в смесях полипропилен/сополиамид. Определен оптимальный состав смеси относительно волокнообразования полипропилена в матрице сополиамида и параметров ее переработки.
With the help of mathematical modeling method it was investigated the influence of nanosised silica on rheological properties and processes of structureformation in mixtures polypropilene/copolyamide. It was obtained the optimal mixture composition for the best fiberformation and processing parameters of polypropylene in copolyamide matrix.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6943
Faculty: Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій
Department: Кафедра комп'ютерних наук
ISSN: 1813-6796
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра комп'ютерних наук (КН)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V46_P083-089.pdf379 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.