Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
русский
English
українська
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
DSpace
JSPUI
DSpace сохраняет и позволяет легкий и открытый доступ ко всем видам цифрового контента, включая текст, изображения, анимированные изображения, MPEG и наборы данных
Узнать больше
Електронний архів КНУТД
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Загальноуніверситетські колекції
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти КНУТД
Коледж мистецтв та дизайну КНУТД
Матеріали наукових конференцій та семінарів КНУТД
Періодичні видання КНУТД
Автореферати та дисертації
Винахідницька діяльність
Матеріали наукових конференцій та семінарів
Навчально-методичні видання
Наукові видання (Монографії)
Наукові публікації (статті)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
URI
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 54.
назад
1
2
3
4
...
6
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2013
Розробка функціональної моделі контролю якості постачання сировини та матеріалів на харчові підприємства
Ткаченко, Т. І.
2016
Особливості типів тестування програмного забезпечення
Писанець, К. К.
;
Вовчук, А. В.
2012
Социально-экономическая сущность интегрированной системы менеджмента качества
Момот, А. И.
;
Мартынюк, Е. С.
2016
Теоретичні засади впровадження інформаційної логістики в туризмі
Гарафонова, О. І.
2016
Інноваційні технології як чинник досягнення високого рівня споживних властивостей одягу
Єфременкова, Надія Андріївна
2013
Критерії оцінки працездатності, надійності та якості роботи аркушепровідних систем офсетних друкарських машин
Несхозієвська, Т. М.
;
Киричок, П. О.
;
Зенкін, М. А.
2015
Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукції
Хімічева, Г. І.
;
Зенкін, М. А.
;
Скалига Т. М.
2017
Фактори об’єктивності в оцінці бізнес-процесів підприємств через показники якості
Вітковський, Ю. П.
;
Єршова, О. О.
апр-2017
Оцінка рівня якості продукції на підприємстві
Бондаренко, Світлана Михайлівна
;
Леус, Анастасія Юріївна
2014
Обґрунтування управлінських рішень в системі менеджменту підприємства
Федоряк, Р. М.
;
Худік, О. О.
Просмотр
Автор
1
Kharchenko, Tetiana O.
1
Агибалова, А. Ю.
1
Алєксєєва, А. О.
1
Бокій, О. В.
1
Булгару, В.
1
Варавка, В. С.
1
Вовчук, А. В.
1
Вітковський, Ю. П.
1
Гарафонова, О. І.
1
Гречаник, Ю. В.
.
< предыдущая
дальше >
Тема
31
качество
23
quality
6
попит
6
сегментація
5
demand
5
маркетингові дослідження
5
ринок взуття
5
споживчі переваги
4
конкурентоспособность
4
конкурентоспроможність
.
дальше >
по дате выпуска
29
2017
9
2016
6
2015
6
2014
2
2013
2
2012