Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9265
Название: | Аналіз досвіду формування простору сучасного молодіжного кафе |
Авторы: | Заварзін, О. О. Артенян, Р. Г. |
Ключевые слова: | коворкінг-кафе інтер’єр сучасне молодіжне кафе молодь |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Артенян Р. Г. Аналіз досвіду формування простору сучасного молодіжного кафе / Р. Г. Артенян ; наук. кер. О. О. Заварзін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 486-487. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9265 |
Располагается в коллекциях: | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V1_P486-487.pdf | 353,23 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.