Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9735
Назва: Екологічність та безпечність технологій переробки шкіряної та хутрової сировини
Автори: Романюк, О. О.
Ключові слова: активована вода
відмочування
м’якшення
пікелювання
овчина
Дата публікації: 2018
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Романюк О. О. Екологічність та безпечність технологій переробки шкіряної та хутрової сировини / О. О. Романюк // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей II-ої Міжнар. наук.-практ. конф. (15 червня 2018 р., м. Київ) / відп. за вип. М. А. Зенкін. - Київ : КНУТД, 2018. - С. 150-151.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9735
Розташовується у зібраннях:Мехатронні системи: інновації та інжиніринг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MSIE2018_P150-151.pdf210,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.