Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8760
Назва: Дослідження якості продуктів прядильного виробництва
Автори: Защепкіна, Н. М.
Дрегуляс, Е. П.
Шандрівська, Л. І.
Защепкіна, К. О.
Расторгуєва, М. Й.
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Дослідження якості продуктів прядильного виробництва [Текст] / Н. М. Защепкіна, Е. П. Дрегуляс, Л. І. Шандрівська, К. О. Защепкіна, М. Й. Расторгуєва // Легка промисловість. - 2008. - № 1. - C. 44-45.
Source: Легка промисловість
Короткий огляд (реферат): In article the characteristic of a condition of branches of processing of flax is given and influence of integration processes of development of the enterprises of flax is outlined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8760
Розташовується у зібраннях:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_2008_N1_P044-045.pdf270,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.